Beoordeeld met een 9,3

Relatietherapie in Zaandam Zaanstad

Weer gelukkig in je relatie met onze register-relatietherapeut in Zaandam Zaanstad

Relatietherapie amsterdam

RelatietherapieWijzer Zaandam Zaanstad – Eerlijkheid, openheid en compassie

Ben je op zoek naar een liefdevolle en effectieve oplossing voor de uitdagingen in je relatie? Mijn naam is Iris Droste, en ik help stellen in Zaandam om liefdevolle, respectvolle en ondersteunende relaties op te bouwen. Als relatietherapeut bied ik begeleiding op maat aan de hand van Integrative Behavioral Couple Therapy (IBCT). Ik werk compassievol confronterend. Ik ben ruimdenkend, oordeel niet snel en ben betrokken vanuit heel mijn hart.

Relatietherapie is bewezen effectief in het verhogen van de tevredenheid in relaties en het verbeteren van communicatie. Voor mij zijn twee kernwaarden essentieel om relatietherapie succesvol te maken: eerlijkheid en openheid. Als jullie bereid zijn om je kwetsbaar en eerlijk op te stellen, geef ik alles om te zorgen dat jullie je doelen bereiken.

Iris Droste
Register-relatietherapeut Zaandam, Zaanstad

Met onze register-relatietherapeut in Zaandam Zaanstad weer gelukkig in je relatie

Je ervaart weinig aandacht, onhandige communicatie, verwijdering, ruzie en onvrede

Partnerrelaties kunnen een bron van liefde, plezier en voldoening zijn, én tevens een bron van stress, frustratie of verdriet. Het kan voorkomen dat je vastloopt in ruzies en niet-effectieve communicatie. Dat je aanzienlijke spanningen ervaart door ontrouw van je partner (of van jezelf) of jaloezie. Dat je moeite hebt met het uiten van emoties. Dat er wederzijds veel onbegrip is en elkaar niet meer ‘verstaat’. Of dat er sprake is van externe factoren zoals financiële stress of werkdruk, waardoor je relatie zwaar onder druk komt te staan. Of individuele psychologische problemen of veranderingen in je leven zoals de geboorte van je kind of pensionering. Ook dat kan grote impact op je relatie hebben. Hoe kun je de liefde en passie weer terugbrengen in je relatie? Hoe kun je weer een team zijn, zodat je weer gelukkig bent met je relatie en je partner? Iris Droste, onze geregistreerde relatietherapeut in Zaandam, Zaanstad kan je daarbij helpen.

Relatietherapeut amsterdam

Relatietherapie in Zaandam, Zaanstad door onze register-relatietherapeut Iris Droste

We weten hoe het voelt om te worstelen met je relatie. We werken dagelijks met tientallen stellen die hulp zoeken bij relatieproblemen en hebben daarbij veel succes. Iris Droste, onze register-relatietherapeut in Zaandam, Zaanstad, helpt je graag. Iris helpt al sinds 2016 stellen als liefdescoach en relatietherapeut. Iris zal je helpen om negatieve patronen te herkennen, waardoor je deze kunt doorbreken. Iris is een ervaren geregistreerde relatietherapeut, zodat je er zeker van bent dat je in goede handen bent.

Tip: maak gebruik van een vrijblijvend adviesgesprek zodat je kunt nagaan of Iris past bij jullie en jullie hulpvraag.

Soms is de problematiek binnen je relatie zo groot geworden, dat de vraag opkomt of het niet beter is om uit elkaar te gaan.

Scheiden of blijven, bij RelatietherapieWijzer Zaandam Zaanstad wordt het duidelijk

Soms is de problematiek binnen je relatie zo groot geworden, dat de vraag opkomt of het niet beter is om uit elkaar te gaan. Dat kan een realistische vraag zijn als er teveel schade of teveel verwijdering is ontstaan. Of als je merkt dat je beide zo bent veranderd dat er geen match meer is. Of dat je niet meer kunt voldoen aan verwachtingen. Vaker stel je jezelf (of elkaar) deze vraag echter uit wanhoop. Je houdt van je partner, maar het negatieve patroon lijkt niet meer te doorbreken. Afstand niet meer te overbruggen. Ook dan kan Iris van RelatietherapieWijzer Zaandam, Zaanstad je helpen. Bijvoorbeeld om het antwoord op de vraag ‘scheiden of blijven’ helder te krijgen. Door de juiste vragen te stellen loodst Iris jullie door dit proces heen. Jullie leren beter te communiceren en behoeftes duidelijker te verwoorden. We creëren met elkaar ruimte om te besluiten om uit elkaar te gaan. Of niet, als er voldoende basis en perspectief is om met elkaar verder te gaan.

Relatietherapeut amsterdam

Ervaringen met RelatietherapieWijzer Zaandam Zaanstad

‘Mijn vriendin en ik konden niet goed met elkaar communiceren en begrepen elkaar voortdurend verkeerd. Conflicten stapelden zich op en er was steeds minder begrip. Als ik eerlijk ben, liep ik hier ook al tegenaan in de relaties die ik hiervoor had, omdat ik vrij gesloten ben. Ik wilde echt niet dat deze relatie ook zou stranden en ik ben blij dat we in relatietherapie zijn gegaan. Al vrij snel heeft Iris mij meer inzicht gegeven waar mijn gedrag vandaan kwam en hoe ik overkom op mijn partner. Hierdoor ben ik mezelf en mijn partner beter gaan begrijpen. Nu hebben we bijna nooit meer conflicten en als die er wel zijn, weten we hoe we het op kunnen lossen. Ik ben Iris hier heel dankbaar voor.’ (Wessel, 53 jaar)

‘Direct hadden ik en mijn partner beiden het gevoel dat we alles konden bespreken en dat Iris nergens van op zou kijken, of ons zou veroordelen. Voor mij was dat heel belangrijk. Ze zorgde dat ik me gezien en gehoord voelde. En ze heeft een heel goed gevoel voor humor, voor mij persoonlijk hielp dat, moeilijke onderwerpen werden hierdoor lichter. Ik denk dat ik accepterender ben geworden ten opzichte van mezelf en mijn partner. Achteraf denk ik dat het jammer is dat we dit niet veel eerder hebben gedaan.’ (Paul, 42 jaar)

Relatietherapie in Het Gooi: Hilversum, Bussum, Naarden, Laren, Blaricum, Huizen, Loosdrecht, Weesp en Almere.

Mariëtte Huibrechtse, oprichter van RelatietherapieWijzer: veel koppels wachten veel te lang

Ons advies is altijd: wacht niet langer en onderneem actie als je relatie niet loopt zoals je wilt. En dat zeggen we niet voor onszelf. We merken dat veel stellen te lang wachten om hulp te vragen. Zorg ervoor dat je bijtijds in relatietherapie gaat, want dat maakt alles veel makkelijker. Dit wil niet zeggen dat grote en serieuze relatieproblemen niet meer te herstellen zijn. Maar je zult begrijpen dat kleine relatieproblemen makkelijker zijn te herstellen dan grote problemen. Vraag een adviesgesprek aan met Iris Droste, onze relatietherapeut in Zaandam, Zaanstad. Je kunt delen waar je mee zit en onderzoeken of er een ‘klik’ is. Iris zal je uitgebreid informeren over de manier waarop we werken en over het aantal benodigde gesprekken.

Neem dan het besluit van je leven. Kies voor je relatie, kies voor relatietherapie bij onze ervaren relatietherapeut.

Hoe zou je leven eruit zien als je nu niet aan je relatie werkt?

Bijna 40 procent van de relaties eindigt in een scheiding. In de loop der jaren is dit percentage gestaag gestegen. Tegelijkertijd wijst onderzoek uit dat mensen met een partner gelukkiger en gezonder zijn dan alleenstaanden. Een mens is een sociaal wezen; een liefdesrelatie, iemand waarmee je je leven kunt delen en liefde kunt ervaren is van onschatbare waarde. Door de hulp van Iris Droste in te roepen kun je je relatie weer laten opbloeien. Ook al denk je nu misschien dat jullie het niet gaan redden. Natuurlijk kan het ook zijn dat je tijdens de relatietherapie besluit om niet samen verder te gaan. Iris kan jullie ook in dit proces ondersteunen. Neem vrijblijvend contact op voor advies of meld je aan.

Relatietherapie amsterdam

Weer gelukkig in je relatie met RelatietherapieWijzer Zaandam Zaanstad

Wil jij je relatie weer laten opbloeien of je relatie redden? Wil je er weer voor elkaar zijn? Samen weer een team zijn en een mooi leven met elkaar leiden. Een leven waar tevens ook ruimte is voor jezelf? Wil je geen stress meer in je relatie en wil je het vanaf nu af aan anders gaan doen? Neem dan een belangrijk besluit. Meld je aan voor relatietherapie bij RelatietherapieWijzer Zaandam, Zaanstad. Neem contact op met Iris Droste voor een vrijblijvend adviesgesprek. Of meld je direct aan zodat jullie samen met Iris kunnen bouwen aan een gezonde en gelukkige relatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Meer over relatietherapie
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.