Beoordeeld met een 9,3

Relatietherapie in Weesp en Muiden

Weer gelukkig in je relatie met onze register-relatietherapeut in Weesp en Muiden

Relatietherapie in Het Gooi: Hilversum, Bussum, Naarden, Laren, Blaricum, Huizen, Loosdrecht, Weesp en Almere.

RelatietherapieWijzer Weesp Muiden – Je wilt weer gelukkig zijn in je relatie

Het is een natuurlijke wens om te streven naar een relatie die veiligheid, gezondheid en geluk biedt, waarin je authentiek kunt zijn en waar acceptatie en respect heersen. Toch kunnen er momenten zijn waarop je je niet meer met je partner verbonden voelt. Strubbelingen, klein of groot, zijn constant aanwezig en de eens zo sterke band lijkt te zijn verwaterd. Het vrije gesprek is weg en jullie lijken verder van elkaar verwijderd dan ooit. Als een gekwalificeerd relatietherapeut in Weesp Muiden ben ik hier om jullie door deze moeilijke tijden te loodsen en, indien mogelijk, een oplossing te vinden. Laat relatieproblemen jullie gedeelde tijd niet consumeren. Neem de stap en zoek hulp bij mij of een andere ervaren relatietherapeut bij RelatietherapieWijzer.

Mariëtte Huibrechtse
Register relatietherapeut en supervisor

Met onze register-relatietherapeut in Weesp Muiden weer gelukkig in je relatie

Je ervaart weinig aandacht, onhandige communicatie, verwijdering, ruzie en onvrede

De weg van een romantische relatie kan gevuld zijn met pieken van vreugde, tederheid en tevredenheid, terwijl het tegelijkertijd ook dalen van druk, miscommunicatie of pijn kan bevatten. Het kan zijn dat je je gevangen voelt in onophoudelijke conflicten en inefficiënte communicatie. Er kan een situatie van ontrouw zijn opgetreden. Misschien is je genegenheid voor je partner minder geworden. Er kunnen diepgaande verschillen bestaan in thema’s zoals financiën, intimiteit of de benadering van kinderopvoeding. Het lijkt soms alsof de verschillen op de voorgrond treden en de overeenkomsten zijn vergeten. Jullie lijken meer rivalen dan partners. Hoe vind je de weg terug naar een gezamenlijke harmonie en breng je de liefde en hartstocht terug in je relatie, zodat je weer tevredenheid vindt in je relatie en je partner? Mariëtte Huibrechtse, een relatietherapeut gevestigd in Weesp Muiden, staat klaar om jullie te ondersteunen in dit traject.

Onze relatietherapeuten maken onder andere gebruik van IBCT (Integrative Behavioral Couple Therapy), waarin je werkt aan acceptatie van onderlinge verschillen, het verbeteren van communicatie en het leren samenwerken bij het oplossen van problemen.

Relatietherapie in Weesp Muiden of online door een goede, moderne relatietherapeut

We begrijpen de strijd die gepaard kan gaan met problemen in je relatie. Je streeft naar een bevredigende relatie en momenteel lukt dat niet. Je wilt gezien, begrepen en gewaardeerd worden. Het gebrek daaraan kan je zelfvertrouwen ondermijnen en gevoelens van onveiligheid veroorzaken. De relatietherapeut van RelatietherapieWijzer in Weesp Muiden staat klaar om je bij te staan. Onze therapeuten passen verschillende methoden toe, waaronder IBCT (Integrative Behavioral Couple Therapy), die gericht zijn op het accepteren van onderlinge verschillen, het verbeteren van communicatie en samenwerken bij het oplossen van problemen. Je krijgt de vaardigheden aangereikt om negatieve patronen te identificeren en te doorbreken. Belangrijke thema’s als het uiten en begrijpen van emoties, aandacht voor gevoeligheden, zelfzorg en het stimuleren van positief gedrag vormen de kern van deze aanpak.

Soms is de problematiek binnen je relatie zo groot geworden, dat de vraag opkomt of het niet beter is om uit elkaar te gaan.

Scheiden of blijven, bij RelatietherapieWijzer Weesp Muiden wordt het duidelijk

Soms kunnen de obstakels in een relatie zo enorm lijken dat het concept van scheiden begint te verschijnen. Dit kan een passende overweging zijn wanneer er aanzienlijke schade is toegebracht of als een groeiende kloof zich presenteert. Misschien hebben jullie zulke diepgaande transformaties ondergaan dat er geen sprake meer is van compatibiliteit. Of je voelt dat je niet meer aan de verwachtingen kunt voldoen. Dit soort vragen worden vaak gesteld in een staat van wanhoop. Je hebt nog steeds liefde voor je partner, maar het lijkt niet mogelijk om uit de negatieve spiraal te ontsnappen of de gegroeide afstand te verkleinen. Hier kan RelatietherapieWijzer Weesp Muiden bijzonder nuttig zijn om duidelijkheid te scheppen in het vraagstuk ‘scheiden of blijven’. De relatietherapeut van RelatietherapieWijzer in Weesp Muiden kan jullie door dit traject begeleiden met gerichte vraagstelling. Je zult je capaciteiten versterken in communicatie en het uiten van je verlangens. Zelfs als jullie ervoor kiezen om gescheiden wegen te bewandelen, blijft effectieve communicatie een groot pluspunt.

Samen met mijn man meerdere prettige gesprekken gehad bij de relatietherapeut van RelatietherapieWijzer.

Ervaringen met RelatietherapieWijzer Weesp Muiden

We zijn ontzettend goed geholpen: communicatie, intimiteit en plezier zijn weer volledig terug in onze relatie! We begrijpen elkaar weer en genieten elke dag. Van bijna ‘uit elkaar’ naar weer ‘gelukkig zijn mét elkaar’: het bestaat! Absoluut een aanrader voor stellen met relatieproblemen. Maar ik denk zelfs prettig voor koppels die hun relatie nóg beter willen krijgen. (DB, 50+)

Samen met mijn man meerdere prettige gesprekken gehad bij de relatietherapeut van RelatietherapieWijzer. We zijn door haar hulp beter gaan communiceren en nemen nu meer tijd om echt naar elkaar te luisteren. (Melissa R, 40+)

De relatietherapeut heeft ons inzicht gegeven in onze communicatie en hoe we met elkaar omgaan en de patronen waarin we zaten. Dat was erg leerzaam. Wij zijn een dankbaar stel! (Thijs Last 30+)

Relatietherapie in Het Gooi: Hilversum, Bussum, Naarden, Laren, Blaricum, Huizen, Loosdrecht, Weesp en Almere.

Relatietherapeut in Weesp en Muiden, Mariëtte Huibrechtse

Als je ervaart dat je relatie niet de richting opgaat die je oorspronkelijk voor ogen had, is het belangrijk om niet passief te blijven. Veel stellen nemen te veel tijd voordat ze hulp inroepen, een valkuil die je moet vermijden. Denk na over een oriënterend gesprek met Mariëtte Huibrechtse, onze deskundige partnerbegeleider in Weesp Muiden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om je gedachten te delen en te onderzoeken of er een vertrouwensband is met de therapeut. Onze partnerbegeleider in Weesp Muiden zal je vervolgens verduidelijken over de gebruikte methodiek en een prognose geven van het verwachte aantal sessies dat nodig is.

Neem dan het besluit van je leven. Kies voor je relatie, kies voor relatietherapie bij onze ervaren relatietherapeut.

Hoe zou je leven eruit zien als je nu niet aan je relatie werkt?

Bijna 40% van de relaties eindigt in een breuk, zo blijkt uit onderzoek. Maar het is ook waar dat mensen in een liefdevolle relatie volgens meerdere studies doorgaans gelukkiger en gezonder zijn dan degenen die single zijn. Het ervaren van de warmte van een gedeeld leven is een belangrijk element dat bijdraagt aan je welbevinden en tevredenheid. Door de hulp in te roepen van onze relatietherapeut in Weesp Muiden, kunnen jullie je relatie verbeteren en weer op het juiste pad brengen. Het kan ook zo zijn dat jullie tijdens de therapie realiseren dat uit elkaar gaan de meest geschikte beslissing is. Onze relatietherapeut van RelatietherapieWijzer Weesp Muiden kan jullie ook begeleiden in dit moeilijke proces. Wacht niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan.

Weer gelukkig in je relatie met RelatietherapieWijzer Weesp Muiden

Zoek je naar een manier om je relatie te revitaliseren? Wil je weer aanwezig en betrokken zijn bij je partner en samenwerken om een voldoening schenkend leven op te bouwen, waarbij persoonlijke ontwikkeling wordt gewaardeerd? Verlang je naar een relatie die vrij is van stress en spanning? Neem een besluit dat een positieve impact op je leven kan hebben. Opteer voor je relatie, opteer voor relatietherapie in Weesp Muiden met onze ervaren relatietherapeut. Voel je vrij om geheel vrijblijvend contact op te nemen met Mariëtte Huibrechtse.

"*" geeft vereiste velden aan

Meer over relatietherapie
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.