Beoordeeld met een 9,3

Relatietherapie in Hilversum

Weer gelukkig in je relatie met onze register-relatietherapeut in Hilversum

Relatietherapie in Het Gooi: Hilversum, Bussum, Naarden, Laren, Blaricum, Huizen, Loosdrecht, Weesp en Almere.

RelatietherapieWijzer Hilversum – Je wilt weer gelukkig zijn in je relatie

Je verlangt naar een veilige, gezonde en gelukkige relatie waarin je jezelf kunt zijn en elkaar accepteert en respecteert. Soms lijkt het echter alsof je met een vreemde samenleeft. Je herkent elkaar niet meer, er zijn ruzies over pietluttigheden of juist over belangrijke thema’s en het gevoel van ‘samen’ is weg. Open communicatie is niet meer mogelijk en je raakt steeds meer van elkaar verwijderd. Als geregistreerd relatietherapeut in Hilversum help ik jou en je partner graag om zicht te krijgen op deze problemen en ze waar mogelijk op te lossen. Blijf niet rondlopen met relatieproblemen, dat is zonde van jullie tijd samen. Neem contact met mij op en laat je adviseren door mij. Of door een van mijn collega register-relatietherapeuten bij RelatietherapieWijzer elders in het land.

Mariëtte Huibrechtse
Register-relatietherapeut en founder RelatietherapieWijzer

Met onze register-relatietherapeut in Hilversum weer gelukkig in je relatie

Je ervaart weinig aandacht, onhandige communicatie, verwijdering, ruzie en onvrede

Partnerrelaties kunnen een bron van liefde, plezier en voldoening zijn, én tevens een bron van stress, frustratie of verdriet. Het kan voorkomen dat je vastloopt in ruzies en niet-effectieve communicatie. Of dat er sprake is (geweest) van een affaire. Of je merkt dat je gevoel voor je partner is afgenomen. Misschien zijn er grote verschillen in thema’s als financiën, intimiteit of de manier waarop je je kinderen wilt opvoeden. Het lijkt soms alsof de verschillen op de voorgrond staan en de overeenkomsten zijn verdwenen. Je staat tegenover elkaar in plaats van naast elkaar. Hoe kun je weer samen als team functioneren en de liefde en passie weer terug brengen in je relatie, zodat je weer gelukkig bent met je relatie en je partner? Mariëtte Huibrechtse, relatietherapeut in Hilversum, helpt jullie daar graag bij.

Relatietherapie in Hilversum of online door een goede, moderne relatietherapeut

We weten hoe het voelt om te worstelen met je relatie. Je wilt een fijne relatie en het lukt nu niet. Je wilt gezien, gehoord en gewaardeerd worden. Wanneer dit niet het geval is kun je je onzeker voelen over jezelf en onveiligheid ervaren. De relatietherapeut van RelatietherapieWijzer in Hilversum kan je helpen. Onze relatietherapeuten maken onder andere gebruik van IBCT (Integrative Behavioral Couple Therapy), waarin je werkt aan acceptatie van onderlinge verschillen, het verbeteren van communicatie en het leren samenwerken bij het oplossen van problemen. Je leert negatieve patronen te herkennen en eruit te stappen. Thema’s als emoties delen en begrijpen waardoor ze ontstaan, aandacht voor gevoeligheden, zelfzorg en het bevorderen van positief gedrag staan hierbij centraal.

Soms is de problematiek binnen je relatie zo groot geworden, dat de vraag opkomt of het niet beter is om uit elkaar te gaan.

Scheiden of blijven, bij RelatietherapieWijzer Hilversum wordt het duidelijk

Soms is de problematiek binnen je relatie zo groot geworden, dat de vraag opkomt of het niet beter is om uit elkaar te gaan. Dat kan een realistische vraag zijn als er teveel schade of teveel verwijdering is ontstaan. Of als je merkt dat je beide zo bent veranderd dat er geen match meer is. Of dat je niet meer kunt voldoen aan verwachtingen. Vaker stel je jezelf (of elkaar) deze vraag echter uit wanhoop. Je houdt van je partner, maar het negatieve patroon lijkt niet meer te doorbreken. Afstand niet meer te overbruggen. Ook dan of juist dan kan relatietherapieWijzer Hilversum helpen om het antwoord op de vraag ‘scheiden of blijven’ helder te krijgen. Door de juiste vragen te stellen loodst de relatietherapeut van RelatietherapieWijzer in Hilversum jullie door dit proces heen. Ook dan leer je vaardigheden om beter te communiceren en behoeftes duidelijker te verwoorden. Ook als jullie besluiten om niet samen verder te gaan, is effectieve communicatie een groot voordeel.

Samen met mijn man meerdere prettige gesprekken gehad bij de relatietherapeut van RelatietherapieWijzer.

Ervaringen met RelatietherapieWijzer Hilversum

We zijn ontzettend goed geholpen: communicatie, intimiteit en plezier zijn weer volledig terug in onze relatie! We begrijpen elkaar weer en genieten elke dag. Van bijna ‘uit elkaar’ naar weer ‘gelukkig zijn mét elkaar’: het bestaat! Absoluut een aanrader voor stellen met relatieproblemen. Maar ik denk zelfs prettig voor koppels die hun relatie nóg beter willen krijgen. (DB, 50+)

Samen met mijn man meerdere prettige gesprekken gehad bij de relatietherapeut van RelatietherapieWijzer. We zijn door haar hulp beter gaan communiceren en nemen nu meer tijd om echt naar elkaar te luisteren. (Melissa R, 40+)

De relatietherapeut heeft ons inzicht gegeven in onze communicatie en hoe we met elkaar omgaan en de patronen waarin we zaten. Dat was erg leerzaam. Wij zijn een dankbaar stel! (Thijs Last 30+)

Relatietherapie in Het Gooi: Hilversum, Bussum, Naarden, Laren, Blaricum, Huizen, Loosdrecht, Weesp en Almere.

Relatietherapeut in Hilversum, Mariëtte Huibrechtse

Wacht niet langer en onderneem actie als je relatie niet loopt zoals je wilt. Veel stellen wachten te lang met het inroepen van hulp, dus zorg ervoor dat het jou niet overkomt. Vraag een adviesgesprek aan met Mariëtte Huibrechtse, onze relatietherapeut in Hilversum. Je kunt delen waar je mee zit en onderzoeken of er een ‘klik’ is met de relatietherapeut. Onze relatietherapeut in Hilversum zal je informeren over de manier waarop wordt gewerkt en het verwachtte aantal gesprekken.

Hoe zou je leven eruit zien als je nu niet aan je relatie werkt?

Onderzoek laat zien dat bijna 40 procent van de relaties eindigt in een scheiding. Tegelijkertijd wordt steeds weer bevestigd dat mensen met een partner gelukkiger en gezonder zijn dan alleenstaanden. Het leven delen en liefde ervaren is waardevol en werkt door in geluksbeleving en welzijn. Door de hulp van onze relatietherapeut in Hilversum in te schakelen kun je je relatie weer laten bloeien. Natuurlijk kan het ook zijn dat je tijdens de relatietherapie besluit om niet samen verder te gaan. De relatietherapeut van RelatietherapieWijzer Hilversum kan jullie ook in dit proces ondersteunen. Neem vrijblijvend contact op voor advies.

Weer gelukkig in je relatie met RelatietherapieWijzer Hilversum

Wil jij je relatie weer laten opbloeien? Er weer zijn voor elkaar? Elkaar weer zien als partners die samen een mooi leven kunnen leiden, waar tevens ook ruimte is voor jezelf? Wil je geen stress meer in je relatie? Neem dan het besluit van je leven. Kies voor je relatie, kies voor relatietherapie in Hilversum bij onze ervaren relatietherapeut. Neem nu vrijblijvend contact op met Mariëtte Huibrechtse.

"*" geeft vereiste velden aan

Meer over relatietherapie
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.