Beoordeeld met een 9,3

Relatietherapie in Bussum

Weer gelukkig in je relatie met onze register-relatietherapeut in Bussum

Relatietherapie in Het Gooi: Hilversum, Bussum, Naarden, Laren, Blaricum, Huizen, Loosdrecht, Weesp en Almere.

RelatietherapieWijzer Bussum – Je wilt weer gelukkig zijn in je relatie

Iedere partnerrelatie heeft onderhoud nodig. Door de waan van de dag verlies je elkaar wel eens uit het oog. Of we nemen elkaar voor lief, hebben geen exclusieve aandacht meer voor de ander en omgaan met elkaar wordt vanzelfsprekend. We vergeten dat liefde een werkwoord is. Dat betekent dat we in actie moeten blijven komen. Als partners ben je er beiden verantwoordelijk voor om de relatie in beweging en plezierig te houden. Vaak loopt het anders: je ervaart sleur en er sluipen irritaties in, de communicatie stokt, het vertrouwen, de verbinding en de intimiteit verdwijnen. Als je dit niet open en eerlijk op tafel legt, zal de afstand alleen maar groter worden. Dus als je merkt dat een dergelijke negatieve beweging in jouw relatie is ingezet, kom dan in actie! Ik ben werkzaam als relatietherapeut in Bussum en sta klaar om jullie te ontmoeten, te luisteren en te begeleiden. Neem contact op voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking.

Mariëtte Huibrechtse
Register-relatietherapeut en founder RelatietherapieWijzer

Met onze register-relatietherapeut in Bussum weer gelukkig in je relatie

Als je niet langer blij bent met je relatie

In de relatie met je partner kun je uiteenlopende problematiek ervaren. Denk aan communicatieproblemen, terugkerende strijd over bepaalde punten, veel ruzie, geweld, afstand ervaren, seksuele problemen, jaloezie, overspel, verslavingen of je niet gezien of gehoord voelen. Misschien heb je zelf niet zo’n fijn voorbeeld gehad in je jeugd of kamp je met individuele problematiek. Daarnaast is het leven van nu veeleisend, voor volwassenen en kinderen. Tijd en aandacht verdelen tussen werk, familie, gezin, relatie en ook nog wat tijd voor je zelf overhouden is een hele opgave. Ook dit kan stress en spanning geven in de relatie. Vaak lukt het jullie om de problemen in de relatie zelf te overwinnen. Als dat niet meer lukt en jullie hebben behoefte aan inzicht en een positieve verandering in de relatie weet dan dat de relatietherapeut van RelatietherapieWijzer Bussum jullie kan begeleiden. Onze therapeuten zijn deskundig en empatisch. Gun jezelf en elkaar een liefdevolle relatie en zet deze stap.

Onze relatietherapeuten maken onder andere gebruik van IBCT (Integrative Behavioral Couple Therapy), waarin je werkt aan acceptatie van onderlinge verschillen, het verbeteren van communicatie en het leren samenwerken bij het oplossen van problemen.

Relatietherapie in Bussum of online door een goede, moderne relatietherapeut

Hoe ga je nu om met de verschillen tussen jullie? Voel je steeds de neiging om in discussie te gaan over bepaalde verschillen? Ontstaat er steeds vaker ruzie over? Of ga je het constructieve gesprek over de verschillen uit de weg? Beide manieren helpen niet en werken verwijdering in de hand. Om handiger te leren communiceren over verschillen en en leren beter om te gaan met verschillen, kunnen jullie terecht bij RelatietherapieWijzer Bussum. Onze deskundige therapeuten werken met IBCT (Integrative Behavioral Couple Therapy) en ACT (Acceptance en Commitment Therapy). Twee moderne methoden, waarbij stoppen met strijden en vermijden de kern vormt. In deze vormen van therapie staat acceptatie centraal. Naast acceptatie en communicatie wordt aandacht besteed aan het delen van gevoelens en behoeften en leer je weer beter samen te werken.

Soms is de problematiek binnen je relatie zo groot geworden, dat de vraag opkomt of het niet beter is om uit elkaar te gaan.

Scheiden of blijven, bij RelatietherapieWijzer Bussum wordt het duidelijk

Regelmatig zien we stellen waarvan partners zich afvragen ‘scheiden of blijven’? De conflicten komen te vaak voor en zijn te venijnig geworden of je voelt je zo eenzaam in de relatie dat je je niet meer kan voorstellen dat het contact met je partner nog hersteld kan worden. Herstel en groei behoren zeker tot de mogelijkheden, ook na een periode van afstand. Voorwaarde daarbij is dat je nog wel liefde voor je partner voelt. Als de liefde niet meer aanwezig is of de schade is onherstelbaar, kan uit elkaar gaan wellicht een besluit zijn. Ook in dit proces kan de relatietherapeut van RelatietherapieWijzer Bussum ondersteuning geven, zodat jullie dit besluit weloverwogen nemen.

Samen met mijn man meerdere prettige gesprekken gehad bij de relatietherapeut van RelatietherapieWijzer.

Ervaringen met RelatietherapieWijzer Bussum

We zijn ontzettend goed geholpen: communicatie, intimiteit en plezier zijn weer volledig terug in onze relatie! We begrijpen elkaar weer en genieten elke dag. Van bijna ‘uit elkaar’ naar weer ‘gelukkig zijn mét elkaar’: het bestaat! Absoluut een aanrader voor stellen met relatieproblemen. Maar ik denk zelfs prettig voor koppels die hun relatie nóg beter willen krijgen. (DB, 50+)

Samen met mijn man meerdere prettige gesprekken gehad bij de relatietherapeut van RelatietherapieWijzer. We zijn door haar hulp beter gaan communiceren en nemen nu meer tijd om echt naar elkaar te luisteren. (Melissa R, 40+)

De relatietherapeut heeft ons inzicht gegeven in onze communicatie en hoe we met elkaar omgaan en de patronen waarin we zaten. Dat was erg leerzaam. Wij zijn een dankbaar stel! (Thijs Last 30+)

Relatietherapie in Het Gooi: Hilversum, Bussum, Naarden, Laren, Blaricum, Huizen, Loosdrecht, Weesp en Almere.

Relatietherapeut in Bussum, Mariëtte Huibrechtse

Relatietherapie werkt. De relatietherapeut van RelatietherapieWijzer Bussum wil jullie graag helpen om patronen te doorbreken en het plezier en affectie terug te brengen in jullie relatie. Als je niet meer tevreden en blij bent met je liefdesleven, kom dan in actie. Veel partners wachten te lang, waardoor het moeilijker wordt schade te herstellen en de verwijdering te overbruggen. Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking met Mariëtte Huibrechtse, onze relatietherapeut in Bussum. Zo kun je bepalen of je een ‘klik’ voelt met de relatietherapeut. Zij informeert jullie dan ook over de inhoud, duur en kosten van een traject relatietherapie.

Neem dan het besluit van je leven. Kies voor je relatie, kies voor relatietherapie bij onze ervaren relatietherapeut.

Hoe zou je leven eruit zien als je nu niet aan je relatie werkt?

Bijna 1 op de 2 relaties eindigen in een breuk. Wat opvallend is omdat verschillende onderzoeken aangeven dat wij mensen gelukkiger en gezonder zijn als we met een geliefde samenleven. Door gebruik te maken van de expertise van onze relatietherapeut in Bussum, is herstel en verdieping van jullie relatie echt mogelijk. Tijdens het traject kan het echter ook voorkomen dat jullie besluiten dat het beter is om individueel verder te leven. Onze specialist bij RelatietherapieWijzer Bussum is er om jullie ook gedurende deze fase te begeleiden. Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend advies.

Weer gelukkig in je relatie met RelatietherapieWijzer Bussum

Het hebben van een vervullende en een bevredigende partnerrelatie is een fundamentele menselijke behoefte. Deze behoefte wordt echter niet vanzelf vervuld. Nogmaals; liefde is een werkwoord. Het vraagt van jullie beiden inzet, tijd, aandacht en energie. Relatietherapie kan je relatie een geweldige boost geven, waardoor je gelukkiger en veerkrachtiger in het leven staat. Maak je relatie tot prioriteit en kom in actie. Jullie zijn van harte welkom bij RelatietherapieWijzer Bussum.

"*" geeft vereiste velden aan

Meer over relatietherapie
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.