Beoordeeld met een 9,3

Relatietherapie in Beverwijk

Weer gelukkig in je relatie met onze register-relatietherapeut in Beverwijk

RelatietherapieWijzer Beverwijk – Samen werken aan een bloeiende relatie

Relatieproblemen kunnen enorm heftig zijn, weet ik ook uit eigen ervaring. Soms sta je op een kruispunt en weet je niet hoe je verder moet. Dit leidt vaak tot machteloosheid of teleurstelling. Het is prachtig om te zien dat patronen doorbroken kunnen worden, dat je kunt leren van je partner. Tijdens mijn relatietherapiesessies help ik jullie kijken naar wat er tússen jullie gebeurt. Het gaat niet om goed of fout of om het wijzen van een vinger. Ik bied een veilige, therapeutische omgeving waarin jullie beiden worden gezien en gehoord. Zo kunnen we samen ontdekken hoe patronen doorbroken kunnen worden en werken we toe naar een gezonde en bloeiende relatie.

Irma Noteboom
Register-relatietherapeut Beverwijk

Met onze register-relatietherapeut in Beverwijk weer gelukkig in je relatie

Je ervaart weinig aandacht, onhandige communicatie, verwijdering, ruzie en onvrede

Partnerrelaties kunnen een bron van liefde, plezier en voldoening zijn, én tevens een bron van stress, frustratie of verdriet. Het kan voorkomen dat je vastloopt in ruzies en niet-effectieve communicatie. Dat je aanzienlijke spanningen ervaart door ontrouw van je partner (of van jezelf) of jaloezie. Dat je moeite hebt met het uiten van emoties. Dat er wederzijds veel onbegrip is en elkaar niet meer ‘verstaat’. Of dat er sprake is van externe factoren zoals financiële stress of werkdruk, waardoor je relatie zwaar onder druk komt te staan. Of individuele psychologische problemen of veranderingen in je leven zoals de geboorte van je kind of pensionering. Ook dat kan grote impact op je relatie hebben. Hoe kun je de liefde en passie weer terugbrengen in je relatie? Hoe kun je weer een team zijn, zodat je weer gelukkig bent met je relatie en je partner? Onze geregistreerde relatietherapeut in Beverwijk, Irma Noteboom, kan je daarbij helpen.

Relatietherapie in Beverwijk door onze register-relatietherapeut Irma Noteboom

We weten hoe het voelt om te worstelen met je relatie. We werken dagelijks met tientallen stellen die hulp zoeken bij relatieproblemen en hebben daarbij veel succes. Onze relatietherapeut in Beverwijk, Irma Noteboom, helpt je graag. Daarbij maakt zij onder andere gebruik van IBCT (Integrative Behavioral Couple Therapy), waarin je werkt aan acceptatie van jullie verschillen en het verbeteren van de communicatie. Ook leer je beter samenwerken bij het oplossen van problemen. Je zult door relatietherapie negatieve patronen kunnen herkennen waardoor je eruit kunt stappen. Irma is een ervaren geregistreerde relatietherapeut, zodat je er zeker van bent dat je in goede handen bent.

Tip: maak gebruik van een vrijblijvend adviesgesprek zodat je kunt nagaan of Irma past bij jullie en jullie hulpvraag.

Soms is de problematiek binnen je relatie zo groot geworden, dat de vraag opkomt of het niet beter is om uit elkaar te gaan.

Scheiden of blijven, bij RelatietherapieWijzer Beverwijk wordt het duidelijk

Soms is de problematiek binnen je relatie zo groot geworden, dat de vraag opkomt of het niet beter is om uit elkaar te gaan. Dat kan een realistische vraag zijn als er teveel schade of teveel verwijdering is ontstaan. Of als je merkt dat je beide zo bent veranderd dat er geen match meer is. Of dat je niet meer kunt voldoen aan verwachtingen. Vaker stel je jezelf (of elkaar) deze vraag echter uit wanhoop. Je houdt van je partner, maar het negatieve patroon lijkt niet meer te doorbreken. De afstand lijkt niet meer te overbruggen. Ook dan kan de Irma Noteboom van relatietherapieWijzer Beverwijk je helpen. Bijvoorbeeld om het antwoord op de vraag ‘scheiden of blijven’ helder te krijgen. Door de juiste vragen te stellen loodst Irma jullie door dit proces heen. Je leert dan ook beter te communiceren en behoeftes duidelijker te verwoorden. We creëren met elkaar ruimte om te besluiten om uit elkaar te gaan. Of niet, als er voldoende basis en perspectief is om met elkaar verder te gaan.

Ervaringen met RelatietherapieWijzer Beverwijk

“Geen ellenlange praatsessies maar meteen de diepte in. Heel fijn om door middel van praktische oefeningen bepaalde stukken te doorvoelen die precies die aandacht nodig hadden. Irma straalt rust en vertrouwen uit, en geeft je de ruimte zonder oordeel. Met haar kennis en ervaring weet zij precies welke methodes en tools zij kan inzetten om je te ondersteunen in je vraagstuk of proces.” – B.L. uit Haarlem

“Enorm fijne sessies ervaren. Komt zeer ten goede van onze relatie.” – Tom Taal

“Ik heb Irma als een fijne, kundige en toegankelijke therapeut ervaren.Irma weet een fijne sfeer neer te zetten waardoor het niet onprettig is om je kwetsbaar op te stellen. Bedankt voor alles Irma!” – Chantal Kool

Relatietherapie in Het Gooi: Hilversum, Bussum, Naarden, Laren, Blaricum, Huizen, Loosdrecht, Weesp en Almere.

Mariëtte Huibrechtse, oprichter van RelatietherapieWijzer: veel koppels wachten veel te lang

Ons advies is altijd: wacht niet langer en onderneem actie als je relatie niet loopt zoals je wilt. En dat zeggen we niet voor onszelf. We merken dat veel stellen te lang wachten om hulp te vragen. Zorg ervoor dat je bijtijds in relatietherapie gaat, want dat maakt alles veel makkelijker. Dit wil niet zeggen dat grote en serieuze relatieproblemen niet meer te herstellen zijn. Maar je zult begrijpen dat kleine relatieproblemen makkelijker zijn te herstellen dan grote problemen. Vraag een adviesgesprek aan met Irma Noteboom, onze relatietherapeut in Beverwijk. Je kunt delen waar je mee zit en onderzoeken of er een ‘klik’ is. Irma zal je uitgebreid informeren over de manier waarop we werken en over het aantal benodigde gesprekken.

Neem dan het besluit van je leven. Kies voor je relatie, kies voor relatietherapie bij onze ervaren relatietherapeut.

Hoe zou je leven eruit zien als je nu niet aan je relatie werkt?

Bijna 40 procent van de relaties eindigt in een scheiding. In de loop der jaren is dit percentage gestaag gestegen. Tegelijkertijd wijst onderzoek uit dat mensen met een partner gelukkiger en gezonder zijn dan alleenstaanden. Een mens is een sociaal wezen; een liefdesrelatie, iemand waarmee je je leven kunt delen en liefde kunt ervaren is van onschatbare waarde. Door de hulp van onze Irma Noteboom, onze register-relatietherapeut in Beverwijk, in te roepen kun je je relatie weer laten opbloeien. Ook al denk je nu misschien dat jullie het niet gaan redden. Natuurlijk kan het ook zijn dat je tijdens de relatietherapie besluit om niet samen verder te gaan. Irma kan jullie ook in dit proces ondersteunen. Neem vrijblijvend contact op voor advies of meld je aan.

Weer gelukkig in je relatie met RelatietherapieWijzer Beverwijk

Wil jij je relatie weer laten opbloeien of je relatie redden? Wil je er weer voor elkaar zijn? Samen weer een team zijn en een mooi leven met elkaar leiden. Een leven waar tevens ook ruimte is voor jezelf? Wil je geen stress meer in je relatie en wil je het vanaf nu af aan anders gaan doen? Neem dan een belangrijk besluit. Meld je aan voor relatietherapie bij RelatietherapieWijzer Beverwijk. Neem contact op met Irma Noteboom voor een vrijblijvend adviesgesprek. Of meld je direct aan zodat jullie samen met Irma kunnen bouwen aan een gezonde en gelukkige relatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Meer over relatietherapie
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.