Over RelatietherapieWijzer

Onze register-relatietherapeuten helpen jou en je partner gelukkig te zijn met elkaar én met jezelf

Neem dan het besluit van je leven. Kies voor je relatie, kies voor relatietherapie bij onze ervaren relatietherapeut.

Onze missie

RelatietherapieWijzer wil een wegwijzer zijn in de ondoorzichtige wereld van relatietherapie. De bij ons aangesloten relatietherapeuten zijn post-HBO en academisch opgeleide professionals die werken vanuit wetenschappelijk bewezen methodieken. Zij onderschrijven de beroepscode voor relatietherapeuten. Hierdoor weet je zeker dat je via RelatietherapieWijzer een deskundige professional in de arm neemt.

Soms is de problematiek binnen je relatie zo groot geworden, dat de vraag opkomt of het niet beter is om uit elkaar te gaan.

Gelukkig met elkaar én met jezelf in een veeleisende samenleving

De huidige prestatiemaatschappij legt veel druk op jou, je gezin en je relatie. De normen voor het aangaan en voortzetten van een relatie zijn de afgelopen decennia veranderd. Tegenwoordig verwachten we (heel) veel van een relatie. Misschien wel teveel. Daarom valt het niet mee gelukkig te zijn in je relatie en tegelijkertijd je eigen leven op een goede manier vorm te geven. Veel mensen kunnen daarbij de hulp van een goede, moderne relatietherapeut goed gebruiken. RelatietherapieWijzer brengt je op een laagdrempelige manier in contact met ervaren en goed opgeleide relatietherapeuten. Zo dragen we bij aan een samenleving waarin stellen in verbinding en sterk staan in een veranderende wereld.

De kernwaarden van relatietherapieWijzer zijn de drive achter alles wat we doen en geven richting aan onze cultuur. Ze zijn als een kompas die ons richting geven.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden zijn de drive achter alles wat we doen en geven richting aan onze cultuur. Ze zijn als een kompas die ons richting geven.

  • Verbinding – we delen de mooie en de minder leuke dingen die we meemaken
  • Vertrouwen – we weten dat we op elkaar kunnen bouwen
  • Betekenis – wij willen graag van betekenis zijn voor jou en voor de wereld
  • Commitment – we zijn toegewijd aan het werk dat we met elkaar doen
  • Zorg voor elkaar – we steunen elkaar en kijken naar elkaar om
Relatietherapie in Het Gooi: Hilversum, Bussum, Naarden, Laren, Blaricum, Huizen, Loosdrecht, Weesp en Almere.

Ons team

Wij zijn een klein en gedreven team van enthousiastelingen die er keihard aan werken om onze sociale purpose uit te dragen.

Mariëtte Huibrechtse is register-relatietherapeut, supervisor aan de opleiding tot ACT therapeut en founder van RelatietherapieWijzer. Zij is doorgaans je eerste contact.

Harrie Kolsteeg is relatietherapeut en psycholoog, en tevens de drijvende kracht achter de Beroepscode voor Relatietherapeuten en het Relatietherapeuten Register.

Ruben Kolsteeg is vierdejaars student aan de opleiding Finance & Control en bemant onze financiële afdeling.

Jasper Carlier is contentmarketingmanager. Hij zorgt ervoor dat al jouw vragen worden beantwoord op de website van RelatietherapieWijzer.

Mariëtte geeft relatietherapie in Hilversum en Het Gooi. Zij geeft samen met haar collega-relatietherapeuten vorm aan RelatietherapieWijzer in heel Nederland. Daarnaast geeft zij samen met Harrie relatietherapie weekenden in Italië (Florence en Rome).

Wil je in relatietherapie bij Mariëtte of bij een van onze collega-relatietherapeuten in Nederland, neem dan contact met ons op via Whatsapp of het formulier onderaan deze pagina.

"*" geeft vereiste velden aan

Meer over relatietherapie
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.